Bedrijven

Doe mee!

Het Zandvoort Racefestival is vanaf dit jaar een 2-weeks festival van 9 t/m 25 augustus 2024. We willen een brede programmering voor een diverse doelgroep met nieuwe aantrekkelijke programmaonderdelen. De uitbreiding van het Zandvoort Racefestival geeft jou als ondernemer de kans om mee te doen. Dus heb jij leuke ideeën?

Meld je voor 15 maart 2024 aan!

Heb jij plannen voor de periode 9 t/m 25 augustus die niet binnen de ‘normale’ exploitatie van jouw onderneming vallen? Stuur dan voor 15 maart 2024 een mail naar info@zandvoortbeyond.nl. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op om te kijken hoe we jouw plannen mee kunnen nemen in de vergunningaanvraag.

 

Heb je in bovengenoemde periode plannen die wel binnen de ‘normale’ exploitatie van de onderneming passen (waar dus geen vergunning voor aangevraagd hoeft te worden) en gerelateerd zijn aan de Formule 1? Dan willen wij ook die plannen graag horen, zodat we die mee kunnen nemen in de communicatie. Hoe meer er gebeurt, hoe aantrekkelijker het voor een bezoeker is om naar Zandvoort te komen!

 

De voorwaarden voor deelname kun je hieronder downloaden.

Voorwaarden bedrijven